15. Uluslararası Anadolu Kaligrafi-Tipografi Etkinliği “Yarının Ustaları” Çalıştay Sergisi

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından her yıl düzenlenen "Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği - Yarının Ustaları" kapsamında bir çalıştay düzenlenmiştir. Her yıl Yunus Emre temasıyla açılan bu sergide bu kez konu Cumhuriyetimizin 100. yılı anısına "Atatürk ve Cumhuriyet" temasını konu almıştır.

Eskişehir Yazı Sanatları Müzesinde farklı üniversite öğrencilerinden gelen tasarımlarla açılan Yarının Ustaları sergisi için Üniversitemiz Sanat ve Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Dr. Öğr. Üyesi. Emel Koru Yakupoğlu ve Arş. Gör. Dİlek Atalar yürütücülüğünde iki hafta süreyle ders kapsamında çalışmalarını sürdürmüştür. Bu çalıştay sonucunda çıkan afişlerden yapılan bir seçki anadolu üniversitesine gönderilmiştir. Aynı sergi çalıştay sonunda çıkan tüm eserlerle, bu kez de Yalova Üniverstesi bünyesinde Tıp Fakültesi binasında giriş kat fuaye alanında ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanmaktadır.

Afişe aşağıdan erişebilirsiniz.

Dosya Adı