Yalova Üniversitesi    sanattasarim@yalova.edu.tr 0226815 (5429-6200-6201)

2024-2025 Yılı Özel Yetenek Sınavı Gerçekleşti

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılında üniversitemiz Resim Bölümünü ve Grafik Tasarımı Bölümünü tercih eden aday öğrenciler için gerçekleştirilen Özel Yetenek Sınavını tamamladı.

Eğitim, öğretim ve araştırma faaliyetlerde kaliteyi ön planda tutan, bilimsel ve sosyal çalışmalarının yanı sıra Sanat ve Tasarım alanında öğrencilerinin gelişmelerine önem veren Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Özel Yetenek Sınavını başarı ile tamamladı. Geçtiğimiz yıl üçüncüsü gerçekleştirilen özel yetenek sınavına oranla %100 başvuru ve katılım artışının gerçekleştiği sınavda, Türkiye'nin tüm illerinden katılan aday öğrenciler, Resim Bölümü 35 ve Grafik Tasarımı Bölümü 50 kontenjanları için yeteneklerini gösterdiler.