Öğrencilerimizden Akademik İzin (Kayıt Dondurma) talebinde bulunmak isteyen 20-24 Eylül 2021 tarihleri arasında  Kayıt Dondurma Formu  doldurarak Fakültemize ya da  sanattasarim77@gmail.com  adresinden taratılıp e  - mail atılması ile başvuru yapılmaktadır.  Akademik İzin Başvuru değerlendirmesi 27 Eylül- 01 Ekim 2021 tarihleri arasında gerçekleşecektir. Sonuçlar Kayıt Formunda yer alan telefon numarası, e -mail adresi ve ikamet adresi ile ulaşılıp bilgi verilecektir. Bu sebepten Kayıt Formunda yer alan bilgi alanlarını doğru ve düzgün bir şekilde doldurunuz.

Kayıt Dondurma sebebine ilişkin ek bir belge eklenilmesi gerekir. Belge sunulmayacak ise Kayıt Formunda yer alan  Kayıt Dondurma sebebi bölümüne açıklama yapılması şarttır.

Taranmamış belge geçerli sayılmayacaktır.

Posta yoluyla da başvuru yapılabilir fakat kargoda yaşanan sorunlar öğrenciye aittir. Kargonun yukarıda belirtilen başvuru tarihlerinden sonra Fakülteye ulaşması halinde Kayıt Dondurma Başvurusu geçersiz sayılacaktır.