• 2020-2021Eğitim-Öğretim Yılında Fakültemize yeni kayıt yaptıran ve yatay geçiş yoluyla kayıt yaptıracak öğrencilerin  28 Eylül tarihine kadar  kaydoldukları birime muafiyet için aşağıda belirtilen belgelerle birlikte aşağıdaki dilekçeyle başvurmaları gerekir.

• Öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için, muafiyet talebinde bulunmadan önce Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı resmi internet sayfasındaki Yönetmelik ve Yönergeler kısmında yer alan Yalova Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesi'ni mutlaka incelemeleri gerekmektedir.
  • Yatay Geçiş Başvurusu Uygun görülen ve Kesin Kaydı yapılan öğrencilerimizden İntibak ve Muafiyet işlemi gerçekleştirmek isteyen, Ders Muafiyet Dilekçesi ve istenen diğer belgelerle birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • İlgili öğrencilere önemle duyurulur.
  • Başvuru için gerekli belgeler :
  • Transkript belgesi (onaylı) (e-imzalı kabul edilir)
  • Onaylı Ders İçeriği (muafiyet istenen derslere ait) {Olmaması durumunda Üniversitenin Web sayfasından alınacaktır}
  • Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi, Yabancı Dil dersleri için ders içeriği gerekmez.
  • Not: Başvurular bizzat veya posta yoluyla kabul edilmektedir. Postada yaşanacak sorunlar, kayıplar veya gecikmelerden öğrenciler sorumludur.
  • Ders Muafiyet Dilekçesini İndirmek İçin Tıklayınız!