Yalova Üniversitesi    sanattasarim@yalova.edu.tr 0226815 (5429-6200-6201)

Öğrencilerimizden  Akademik İzin (Kayıt Dondurma) talebinde bulunmak isteyen öğrenci 19 Şubat – 01 Mart 2024 tarihlerinde iş günleri içerisinde  Kayıt Dondurma Formu  doldurarak Fakültemize yüz yüze veya  sanattasarim77@gmail.com  adresine istenen dilekçe ve belgeleri taratıp e - mail atarak başvuru yapması gerekmektedir.

E- mail gönderilmesi halinde belgenin aslının Fakülte Dekanlığına belirtilen tarihlerde iletilmesi gerekmektedir. Sonuçlar hakkında bilgilendirme yapılabilmesi için Kayıt Formunda yer alan telefon numarası, e-mail adresi ve ikamet adresinin belirtilmesi zorunludur. Bu sebepten Kayıt Formunda yer alan bilgi alanlarını doğru ve düzgün bir şekilde doldurması gerekmektedir.

Kayıt Dondurmanın geçerli olabilmesi için mevzuatta belirtilen şartlara uygun belge eklenmesi şarttır. Taranmamış belge geçersiz sayılacaktır. Posta yolu ile başvuru yapacağınız kargoda yaşanan sorunlar öğrenciye aittir. Kargonun yukarıda belirtilen başvuru tarihlerinde Fakülte Dekanlığımıza ulaşmaması halinde
Kayıt Dondurma Başvurusu geçersiz sayılacaktır.

Dosya Adı
KAYIT DONDURMA BAŞVURU DİLEKÇESİ.pdf İndir Göster