PROF. DR. NEDRET YAŞAR VE DR. ÖĞR. ÜYESİ ORHAN ERKAL TERCİHE DOĞRU PROGRAMINA KATILDI

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nedret Yaşar ve Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Orhan Erkal, 24.05.2023 tarihinde Yalova TOBB Anadolu Meslek Lisesini ziyaret etmişler ve öğrencilerinin atölye çalışmalarını da izleyip resim bölümü ile ilgili tanıtımlarda bulunmuşlardır.  Ayrıca  Radyo Televizyon Alanında faaliyet gösteren ve Youtube’da yayınlanan TOBB MTAL TV Kanalında “Tercihe Doğru” programı kapsamında Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi, Resim bölümü hakkında bir söyleşi gerçekleştirmişlerdir.

Yalova Üniversitesi Sanat Tasarım Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nedret Yaşar ve Resim Bölümü Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Orhan Erkal, Yalova TOBB MTAL öğrencileri ile bir araya gelmiştir ve Yalova Haberci Gazetesi, Yalova Gazetesi ve Yalova Genç Gündemi'nde "Akademisyenler, Yalova TOBB MTAL Öğrencileri ile buluştu” Başlığı ile yayınlanmıştır.

Haber Linkleri:

AKADEMİSYENLER ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU | Yalova Haberci Gazetesi

Akademisyenler, Yalova TOBB MTAL Öğrencileri İle Buluştu - Yalova Gazetesi

Akademisyenler, Yalova TOBB MTAL Öğrencileri ile Buluştu | Haberler > GÜNDEM (yalovagencgundem.com)