Yalova Üniversitesi Etkinlikleri

2022 UNIFEST ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA RESİM KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ

2022 UNIFEST ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA RESİM KULÜBÜ ETKİNLİKLERİ

7.06.2022 23:02 Yalova Üniversitesi Festival

Yalova Üniversitesi kapsamında, bu yıl 16- 20 Mayıs tarihlerinde düzenlenen UNİFEST etkinliğinde “Resim Kulübü” olarak ilk defa yer alarak, Kurumumuza ve bunun önemli bileşeni olan tüm öğrencilere sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda katkı sağlama gayesi ile Kulüp üyeleri ve öğretim üyelerin farklı organizasyonları ile katılım sağlamıştır.

Festivalin ilk gününde, 16 Mayıs Pazartesi, Doç. Semra Doğan Ak yönetiminde kulübümüz “Kendi Kağıdını Kendin Yap” etkinliği ile geri dönüşüm amacı ile toplanan kağıtların hamur haline getirilerek yeniden kâğıda dönüştürme sürecini paylaşan bir atölye çalışmasına izleyicilerin de aktif katılımını sağlayarak düzenlemiştir.

17 Mayıs Salı günü ise, 2021-2022 eğitim öğretime başlayan Resim Bölümü öğrencilerin, dönem boyunca öğrencilerimizin ürettikleri resimlerden bir sergi düzenleyerek festival seyircilerinin ilgisini çekmiştir.

18 Mayıs Çarşamba günü, Dr.Öğr. Üyesi Orhan Erkal’ın yönetiminde “Açıkhava Suluboya Etkinliği” düzenleyerek, suluboya teknikleri, malzemeleri ve tarihçesi hakkında sunum yapılarak; tüm katılımcılar ile birlikte açık havada suluboya tekniğinde resim yapılmıştır.