Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı'na, Prof. Dr. Metin Işık Atandı

Yalova Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığı'na, Prof. Dr. Metin Işık atandı. Sanat ve Tasarım Fakültesi'nde düzenlenen törene, Yalova Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mustafa Öksüz ve Prof. Dr. Derya Güroy, Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Hilmi Yanmaz ile fakültenin akademik ve idari personelleri katıldı.

Törende konuşma yapan Rektör Yardımcısı ve Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanlığını vekaleten yürüten Prof. Dr. Mustafa Öksüz, atamanın hayırlı olmasını dileyerek, "Kendisi fakültemize ayrı bir değer ve katkı sağlayacaktır. Metin hocamıza Rektörlük olarak her zaman katkı sağlayacağız. Kendisine dekanlık görevinde başarılar diliyorum ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" dedi. Sanat ve Tasarım Fakültesi'ne atanmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Metin Işık ise, fakültenin daha iyi bir noktaya getirilmesi için var gücüyle çalışacaklarını belirterek, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.