Yalova Üniversitesi    sanattasarim@yalova.edu.tr 0226815 (5429-6200-6201)

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Fakültemize kayıt yaptıran öğrencilerin           02 -13 Ekim 2023 tarihleri arasında kaydoldukları bölüme muafiyet talebi için aşağıda belirtilen belgelerle ve dilekçeyle birlikte şahsen başvurmaları gerekmektedir ya da Dilekçe formunu doldurulduktan sonra e-mail yoluyla sanattasarım77@gmail.com adreslerine istenen belgeleri taratıp göndermesi gerekmektedir. E-mail ile gönderilen belgelerin asılları Fakülteye belirtilen tarihler içinde gönderilmesi şarttır. Posta yoluyla gönderilecek başvuru belgeleri için kargo da yaşanan sorunlar öğrenciye aittir.

Yukarıda belirtilen tarihlerden sonra posta/kargonun ulaşması halinde Muafiyet Talebinin kabul edilmeyeceğini belirtmek isteriz.

Öğrencilerin mağduriyet yaşamamaları için muafiyet talebinde bulunmadan önce Yalova Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının resmi internet sayfasındaki Yönetmelik ve Yönergeler kısmında yer alan Yalova Üniversitesi Muafiyet ve İntibak İşlemleri Yönergesini inceleyerek başvuru yapılması gerekmektedir.

İlgili öğrencilere önemle duyurulur.

Başvuru için gerekli belgeler aşağıdaki gibidir:

- Öğrenci Belgesi ·Transkript belgesi (onaylı) (e-imzalı kabul edilir) .

- Onaylı Ders İçeriği (muafiyet istenen derslere ait/öğrenim görülen tüm yarıyıl ders

içeriği - onaylı olmaması durumunda Eğitim alınmış olunan Üniversitenin Web sayfasından

alınmasında bir sakınca yoktur)

·Not: DGS Yerleştirme ve Yatay Geçiş ile kaydı olanların başvuru yapmasına gerek yoktur.

-Başvurular şahsen ya da e-mail (sanattasarim77@gmail.com) ve posta yoluyla kabul

edilmektedir. Postada yaşanacak sorunlar, kayıplar veya gecikmelerden öğrenciler sorumludur.

Ders Muafiyet Dilekçesini aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Dosya Adı
DERS MUAFİYET-İNTİBAK BAŞVURU DİLEKÇESİ.pdf İndir Göster